ÚVOD O FIRME AKTUÁLNE KATALÓGY OBCHODNÉ PODMIENKY KONTAKTY KARIÉRA NÁJDETE NÁS VYHĽADAJ

SERVICES

SERVIS SKLA
BANKY NA BANKOVANIE PDF Tlačiť E-mail

Historické pozadie:

Bankovanie je niekoľko tisíc rokov stará, historicky osvedčená technika, známa v starej Číne, Indii, u domorodých kmeňov v Afrike, v Európe bola podchytená okolo r. 120 n.l. známym rímskym lekárom Galenom.

Popis použitia:

Liečenie odsávacími bankami alebo bankovanie je alternatívna liečebná metóda, pri ktorej sa sklenené banky rôzneho tvaru a veľkosti nahriate z vnútra teplým vzduchom prikladajú na kožu a podtlakom spôsobeným ochladením teplého vzduchu sa na ňu prisajú.

Hlavným cieľom liečenia  bankami:

Je posilniť samoliečiace sily organizmu, dať ich do pohybu, aktivizovať a regenerovať celý organizmus a zvyšovať jeho výkonnosť.

3

Vlastnosti masážnych baniek:

Masážne banky sa vyrábajú z prvotriedneho borokremičitého skla typu 3.3. Naše masážne banky sú charakteristické svojou tenkou stenou. Práca s tenkostennou bankou je ľahšia a jednoduchšia. Banky sa aj napriek svojej ľahkosti vyznačujú pevnosťou a praktickosťou.

Rozmery masážnych baniek:

Rozmer masážnej banky sa určujú podľa veľkosti vonkajšieho priemeru jej roztáčky. V priemere roztáčky banky je možná odchýlka + /- 2 mm. Výnimku tvoria iba masážne banky s pr. 20 a 45 mm. Pri týchto masážnych bankách sa rozmery stanovujú inak. Pri masážnej banke s priemerom 20 mm sa meria vnútorný priemer roztáčky. Pri masážnej banke s priemerom 45 mm sa meria priemer hlavy masážnej banky a nie priemer roztáčky.

Posledná úprava ( Piatok, 12 jún 2015 )