ÚVOD O FIRME AKTUÁLNE KATALÓGY OBCHODNÉ PODMIENKY KONTAKTY KARIÉRA NÁJDETE NÁS VYHĽADAJ

SERVICES

SERVIS SKLA
O FIRME PDF Tlačiť E-mail

Profil:

Spoločnosť JM-GLASS, s. r. o., pôsobí na domácich i zahraničných trhoch s 10 ročnou tradíciou. Firma sa zaoberá výrobou a predajom laboratórneho, dekoratívneho a technického skla. Rozmanitosť, technická náročnosť a neustále zmeny v sklárskom priemysle nás nútia k nepretržitému vnímaniu, predvídaniu a prognózovaniu svetových trendov dôsledkom čoho sú aj zmeny v zavádzaní nových technologických postupov a riešení. Naši zákazníci u Nás oceňujú predovšetkým kvalitne technické zázemie, kreativitu, flexibilitu a spoľahlivosť. Vďaka profesionalite našich zamestnancov sme schopní pracovať aj na najnáročnejších zákazkách. Pevne veríme, že si z našej bohatej ponuky vyberiete a rozšírite tak hierarchiu našich spokojných zákazníkov.

História:

  • Spoločnosť Ing. Ján Moravčík – JM-GLASS bola založená v roku 2002 za účelom predaja laboratórneho, technického a dekoratívneho skla.

  • Potom ako v roku 2005 Technické sklo, a. s. so sídlom v Dúbravke ukončilo svoju výrobnú činnosť firma Ing. Ján Moravčík – JM-GLASS rozšírila svoje aktivity o výrobu laboratórneho, technického a dekoratívneho skla.

  • V roku 2006 spoločnosť presunula svoju prevádzku do novej, priestrannejšej a modernejšej budovy v Bratislavskej – Rači.

  • V roku 2010 sa spoločnosť vďaka svojmu produktívnemu zázemiu a progresívnemu smerovaniu úspešne transformovala na spoločnosť s ručením obmedzením: JM-GLASS, s. r. o.

  • Dňa 9. 9. 2012 spoločnosť JM-GLASS, s. r. o., oslávila svoje 10. narodeniny pôsobenia na domácom i zahraničnom trhu.



4                      5                     6


Posledná úprava ( Utorok, 30 apríl 2013 )